Kennel Bernerlabben

Anne Sofie Barstad
Rihåggåvn 11 C
7359 Eggkleiva
Tlf: 970 01 257
E-post: kennel-bernerlabben@live.no
Hjemmeside:

Om oss:

Jeg som står bak kennel BERNERLABBEN er Anne Sofie . Jeg bor i Eggkleiva en liten plass sør/vest for Trondheim, ca 3,5mil fra Trondheim. Eggkleiva ligger i Skaun kommune som er nabo kommune med Melhus og Orkdal.

Kennelnavnet har vi ikke hatt så lenge, ca 2 år, jeg (Anne Sofie) fikk det som 50årsgave fra hundevenner/valpekjøpere.

For tiden har jeg to bernerdamer boende hjemme, Gera og Olava, ellers så har jegnoen ute som vi er medeiere på. Mine hunder bor og er sammen med meghele tiden, de er en del av inventaret her.

Jeg har totalt til dags dato hatt 8 valpekull og  håper det skal bli noen flere i tiden framover. Jeg har hatt BERNER SENNEN siden i 1994, da fikk jeg sammen med min avdøde mann, Trond, vår første hund Alexsandra.

Vi har deltatt i bernermiljøet siden i 1988, så det begynner å bli noen år med rasen for vår del også. Jeg Anne Sofie har hatt mange ulike verv i hundesammenheng, Leder i avdeling Trøndelag i mange år, har sittet flere år i NBSK's oppdretterkomite, flere år i NBSK's valgkomite og de siste årene har jeg også vært med i NBSK's avlsråd.

Jeg liker å reise rundt på utstillinger med hundene og ellers er  mye i skog og mark med hundene.Jeg vil avle friske og sunne hunder, jeg legger også en del vekt på å avle på langtlevende linjer.